Genom att fylla i formuläret nedan så kan ni i lugn och ro skriva er fråga till oss och så svarar vi så fort vi har möjlighet. Normalt återkommer vi inom 1-2 arbetsdagar.
Genom att klicka på "Skicka" så godkänner ni att informationen som ni bifogar i formuläret skickas till oss som e-post.
Tack! Ert meddelande har skickats!
Ajaj! Någonting gick snett när mailet skulle skickas. Prova att fylla i igen eller maila oss genom att klicka på brevikonen ovan.
För service - fyll i formuläret nedan eller ring +46 70 436 74 45
Genom att klicka på "Skicka" så godkänner ni att informationen som ni bifogar i formuläret skickas till oss som e-post.
Tack! Ert meddelande har skickats!
Ajaj! Någonting gick snett när mailet skulle skickas. Prova att fylla i igen eller maila oss genom att klicka på brevikonen ovan.

Produkter

Mer än bara LED skärmar

Vi tar ansvar för allt från produktion till installation och service. Under anläggningens livslängd kan vi även hjälpa till med mediaproduktion och reklamförsäljning för att ni skall få ut det mesta av er ledskärmsinvestering.

Storbildsskärm

Digitala infartsskyltar, mediakuber och resultattavlor

En storbildsskärm består av ett flertal kabinett och kan monteras hur stor som helst, för permanent bruk eller mobilt för enstaka evenemang. LEDventure har inga fasta storlekar på storbildsskärmar för försäljning eller uthyrning utan anpassar produkten utifrån behov. Vi tillhandahåller två typer av storbildsskärmar. Dels är det skärmar som har lägre konstrast och passar bäst för inomhusbruk men också en variant som förutom att ha skarpare bild, även ger högre kontrast samt används både för inomhus och utomhus-bruk. LEDventure har kompetensen att leverera både storbildsskärmar och mediakuber avsedda för livebilder och resultatvisning vid idrottsevenemang såväl som fasta installationer vid körbanor och på fasader.
Kontakta oss

LED perimeter

Rörliga reklambudskap där det händer

Ett LED perimetersystem möjliggör rörlig digital exponering för företag och varumärken i samband med t.ex. idrottsevenemang. LED perimeter kallas ibland även för LED-banner men är samma typ av system, dvs. ett LED system som står eller hänger längs med perimetern (yttersidorna) av exempelvis en fotbollsplan eller ishockeyrink. Systemet fungerar lika bra utomhus som inomhus oavsett årstid. Utifrån era önskemål så kan LED perimetersystemet anpassas så att det passar just ert evenemang och behov. Systemet kan monteras med såväl en permanent, som en mobil lösning beroende på evenemangets längd. Det finns ingen begränsning på hur långt ett LEDperimetersystem kan vara.

Budskapen som skall publiceras kan programmeras att visas individuellt eller sammanhängande för att skapa unika och uppmärksammade upplevelser på LED perimetersystemet. Enligt undersökningar så minns TV-tittare ett digitalt rörligt budskap upp till 7 ggr bättre än ett traditionellt tryckt reklambudskap, vilket gör ett LED perimetersystem till en viktig del i ert reklampaket.
Kontakta oss

3D Camcarpet

På plats där det händer

LEDventure har den Svenska agenturen för produkten 3D Camcarpet. 3D Camcarpet är en teknik, där en specialtillverkad matta placeras på en precis plats för att genom en kamera upplevas som tredimensionell. Tekniken är enkel och det enda som krävs är att arrangemanget där budskapet skall exponeras är TV-sänt.

3D Camcarpet ger en sponsor möjligheten att synas på en position där vanliga reklamvepor, skyltar eller LED-banners inte är tillåtna, nämligen i direkt anslutning till spelytan. Detta ger reklambudskapet en optimal visuell exponering. Det är vida bevisat att denna position är den mest värdefulla inom många TV-sända arrangemang. Inte bara under arrangemangets genomförande utan även under repriser och highlights, som visas efteråt i andra sammanhang och online. Då 50-80% av värdet i ett sponsorskap inom fotboll genereras genom TV, så är 3D Camcarpet det mest optimala sättet att förstärka synligheten och medvetenheten av en sponsors reklambudskap. Därigenom är det också den bästa placeringen för att få en ekonomisk återbäring av sitt sponsorskap.
Kontakta oss

LED trailer

Perfekt för alla typer av event

En LED trailer från LEDventure möjliggör rörlig digital exponering för företag och varumärken vart helst ni önskar. Systemet kan exempelvis fungera som storbildsskärm för en festival, ett mindre event eller större sportevenemang. Bara placera LED trailern där ni önskar visa ert budskap och koppla in den sändning ni önskar visa. Genom våra samarbetspartners har vi tillgång till tre typer av LED trailers, varav den största modellen har dubbla skärmar. Alla de LED trailer vi tillhandahåller har inbyggda dieselaggregat och kräver därför ingen extern strömförsörjning. Materialet som skall publiceras (rörlig- och/eller stillbild) kan programmeras att visas individuellt eller sammanhängande för att skapa unika och uppmärksammade budskap på skärmen. LEDventure hjälper självklart till med mediaproduktion, installation och support inför, under och efter ert evenemang. Vi kan även vara med och utbilda er personal på plats om så önskas. En stor fördel med en LED trailer är att det är väldigt enkelt att placera ut ert budskap, samt även byta budskap under pågående evenemang vilket gör den till en oerhört flexibel lösning. Bilderna som skall visas kan skickas via mejl och bytas ut direkt via LED trailerns mobila internetanslutning om så önskas.
Kontakta oss