Genom att fylla i formuläret nedan så kan ni i lugn och ro skriva er fråga till oss och så svarar vi så fort vi har möjlighet. Normalt återkommer vi inom 1-2 arbetsdagar.
Genom att klicka på "Skicka" så godkänner ni att informationen som ni bifogar i formuläret skickas till oss som e-post.
Tack! Ert meddelande har skickats!
Ajaj! Någonting gick snett när mailet skulle skickas. Prova att fylla i igen eller maila oss genom att klicka på brevikonen ovan.
För service - fyll i formuläret nedan eller ring +46 70 436 74 45
Genom att klicka på "Skicka" så godkänner ni att informationen som ni bifogar i formuläret skickas till oss som e-post.
Tack! Ert meddelande har skickats!
Ajaj! Någonting gick snett när mailet skulle skickas. Prova att fylla i igen eller maila oss genom att klicka på brevikonen ovan.

Allt från projektering till montering och service

Hyra LED skärm eller storbildsskärm?

Om ni för en tid behöver hyra en LED skärm eller LED trailer så har vi säkert något som passar just ert evenemang. En LED skärm eller LED trailer är mycket användbara som resultattavlor, videovägg, bildskärm eller bara en yta att visa animationer på för att skapa en visuell effekt. Vi på LEDventure hjälper gärna till att hitta ett LED system som passar just er. Vi hyr ut såväl LED trailer, LED skärmar samt storbildsskärmar och LED perimeter till alla typer av event och evenemang. Kontakta oss med era önskemål, så återkommer vi så snart vi kan.
Kontakta oss

Vi producerar er reklamfilm eller slide för storbildsskärmar!

Stort eller litet företag? Vi har lösningar för det mesta. Vi har en bred kompetens och vi försöker alltid skapa bästa möjliga mediaproduktion utifrån ditt företags behov och plånbok här och nu. Vi hjälper er gärna!

Vi gör både reklamfilmer och annonsmaterial till storbildsskärmar i olika storlek och komplexitet.
Kontakta oss

För fastighetsägare & markägare

Med storbildsskärmar på er fasad kan ni nyttja er byggnads potential mer än ni kanske trodde var möjligt. Det ger även liv och färg till fasaden och skapar intäktsmöjligheter om placeringen är bra där många ser skylten. Vi kan hjälpa er med allt från installation, montage och service när skärmen sitter på plats. Om ni inte bara vill ha egna budskap på skärmen så kan vi även hjälpa till med reklamförsäljning för att ni ska få ut det mesta av er storbildsinvestering.

För skärmägare

Äger ni en eller flera storbildsskärmar eller annan utomhusmedia? Öka era intäkter genom att ansluta er till vårt snabbt växande nätverk av DOOH utomhusmedia där vi öppnar upp en värld av möjligheter för mediaförsäljning till annonsörer och varumärken av alla storlekar. Klicka nedan och kontakta oss så hjälper vi er.
Kontakta oss

Vi tar helhetsansvar från projektering till montering och service

Som en av få LED-leverantörer i Sverige, har vi tillverkning i egen fabrik i Shenzen, Kina. Vi är noga med att våra leverantörer har en förståelse för de krav på miljö och kvalité som vi ställer och besöker därför årligen vår fabrik för att tillse att de uppfyller de krav som vi ställer. Genom att ha kontroll genom alla led, kan vi garantera att våra produkter håller en mycket hög klass och att våra montörer alltid genomför ett kvalificerat jobb. De tjänster som vi kan stå till förfogande med är följande:

Behovsanalys
Projektledning
Tillverkning
Montering
Driftsättning
Utbildning
Mediaproduktion
Service

Vi kan även bistå med reklamförsäljning på era skärmar för att hjälpa er öka era intäkter. Kontakta oss så berättar vi mer.​
Kontakta oss