Storbildsskärm

En storbildsskärm består av ett flertal kabinett och kan monteras hur stor som helst.

Storbildsskärmen kan monteras för permanent bruk eller mobilt för enstaka evenemang. 
Kabinetterna kan enkelt monteras ihop med varandra, genom snabblås. 

LEDventure har inga fasta storlekar på storbildsskärmar för försäljning eller uthyrning utan anpassar produkten utifrån behov. Vi tillhandahåller två typer av storbildsskärmar, SMD och DIP. 

SMD står för för Surface Mount Device och innebär att man fäster lysdioderna direkt på kretskortsytan. Då en SMD LED-skärm har sämre ljusstyrka och kontrast rekommenderar vi dem enbart för inomhusbruk. 

En DIP LED-skärm är uppbyggd av pixlar, som i sin tur består av 3 lysdioder (röd, grön och blå) som ju tätare de sitter ger en finare och skarpare bild. Exempelvis en P10 DIP, där P10 innebär att avståndet mellan pixlarna är 10mm. En DIP skärm ger en bra ljusstyrka och rik kontrast och kan med fördel användas både inom- såväl som utomhus. 

LEDventure har kompetensen att leverera både storbildsskärmar och mediakuber avsedda för livebilder och resultatvisning vid idrottsevenemang såväl som fasta installationer vid körbanor och på fasader.

Nedan ser du ett urval av de storbildsskärmar som vi installerat samt kan ladda ned vårt produktblad om storbildsskärmar.